
What's for dinner?
Tortilla wraps met pikante kip vulling altijd wel een goed idee toch? Dit keer met een lekker, frisse yoghurt dressing.
Bekijk de kookvideo via mijn Youtube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=MoL3TDtwRbo&t=8s
Of volg het recept hieronder.
Ingrediënten
Wrap vulling
- kipfilet
- halve tl zout, zwarte peper, paprikapoeder, kurkuma, knoflookpoeder, chilivlokken en kipkruiden.
- citroensap van een halve citroen
- halve ui (in stukjes)
- halve rode en gele paprika (in stukjes)
Dressing
- 3 a 4 El Griekse yoghurt
- halve tl knoflookpoeder, zwarte peper en zout,
- Sap van een halve citroen
- 1 EL srirasha saus
Bereidingswijze
1. Snijd de kipfilet in stukjes en was deze goed. Voeg alle kruiden en het citroensap toe en mix deze goed door de kip.
2. Doe daarna een scheutje olie in de pan en bak de kip.
Voeg daarna de uien en paprika toe en bak deze voor ongeveer 5 a 10 min mee.


3. Doe de griekse yoghurt in een kom en voeg alle kruiden en citroensap toe. Mix dit goed door.


4. Vul de wraps met sla, kip en dressing en plaats deze kort in de oven.

Reactie plaatsen
Reacties