Baked Oats met Chocolade, Pindakaas en Kaneel

Gepubliceerd op 18 september 2022 om 08:50

Baked Oats, wie kent ze niet. Je kunt eindeloos variëren met de ingrediënten en daarom raak je dit powerontbijtje niet snel zat. 
Deze combinatie smaakt letterlijk naar cake, zo lekker.
Lees hieronder het recept of bekijk de bakvideo via: https://www.youtube.com/shorts/IbSAOSt-hyg


Ingrediënten

  • 100 ml amandelmelk (of ander soort melk)
  • 150 gr havervlokken
  • 1 ei
  • 1 tl vanille aroma 
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 el chocolate chips
  • 1 tl kaneel
  • 1 banaan


Topping:
chocolate chips en pindakaas


Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

2. Doe alle ingrediënten in een blender (behalve de chocolate chips) en mix deze goed samen.

3. Roer daarna de chocolate chips door het beslag.

4. Vet twee ovenschaaltjes in en giet het beslag erin. 

5. Strooi er wat chocolate chips overheen en plaats de ovenschaaltjes in de oven. Bak deze voor ongeveer 20 minuten of tot deze goudbruin zijn.

6. Als topping kun je wat pindakaas over de baked oats doen.

 

Bon Appétit

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.